ONZE OPLEIDINGEN


Opleiding Schoonheidsspecialist

Opleiding Schoonheidsspecialist

Het vak schoonheidsspecialist spreekt veel mensen aan vanwege het contact met mensen. Het gaat bij schoonheidsspecialist niet alleen om het mooi maken, maar tegenwoordig speelt de algehele lichaamsverzorging een belangrijke rol in het leven van zowel de vrouw als de man.


Opleiding Allround Schoonheidsspecialist

Opleiding Allround Schoonheidsspecialist

Wil jij ook meer uit het vak schoonheidsspecialist halen? Na het behalen van je vakdiploma niveau 3, kun je bij Academie Louman je nu verder gaan verbreden met onze Allround Schoonheidsspecialst opleiding niveau 4.


Opleiding Pedicure

Opleiding Pedicure

Onze academie leidt u op een goede en medisch verantwoorde wijze op voor het centraal landelijk examen pedicure. Het beroep van pedicure is hoofdzakelijk een praktijkgericht vak.

Voor de professionele pedicure is er een breed werkterrein.


Opleiding Medisch pedicure

Opleiding Medisch pedicure

Je hebt de opleiding pedicure afgerond en wil graag verder leren voor medisch pedicure of bent al een tijdje pedicure en je wil graag meer kunnen bieden in jouw praktijk. Academie Louman biedt deze opleiding nu versneld aan..


Opleiding Medisch pedicure

Opleiding Medisch pedicure sport

In oktober 2018 starten wij met deze opleiding. De inhoud van deze opleiding komt in september op de pagina.


Opleiding Voetreflexologie

Opleiding Voetreflexologie

Deze opleiding is veel uitgebreider dan de voetreflexmassage. Na beëindiging van de cursus kun je een examen afleggen bij het Kwaliteitscentrum. Dit examen is zowel theoretisch als praktisch. Basiskennis van de theorie is vereist. Slaag je voor dit examen dan krijg je een diploma.


Wij zijn erkend door en aangesloten bij: