Mental Coaching in de Pedicure-/Schoonheidssalon

 

Waarom MENTAL COACHING IN DE PEDICURE-/SCHOONHEIDSSALON?

 

Wil jij jouw situatie verbeteren?
Dan moet je beginnen met anders te denken. Denken maakt je immers tot wie je bent, tot wat je doet en tot hoe je je voelt.
 
Hoe je dit doet?
Door bepaalde rituelen en patronen in je denken te doorbreken.
De hele dag zijn er wel momenten waarop je jezelf als het ware coacht en bewust of onbewust jezelf voorziet van commentaar en daar je handelen al dan niet op aanpast. Er zijn echter grenzen aan iemands vermogen om zichzelf te coachen, omdat er nu eenmaal ook zaken zijn die zo zijn ingeslepen dat je er zelf geen zicht meer op hebt. Je kunt jezelf van binnenuit vaak onvoldoende zien en daardoor heb je onvoldoende mogelijkheden om bij te sturen.
 
Het nut van “Mental Coaching in de Pedicure-/Schoonheidssalon” is dan ook dat je deze workshop kunt gebruiken om je eigen gedachten helder te krijgen en zicht te krijgen in wat je precies denkt, voelt en doet waardoor je wel of niet succesvol bent in datgene wat je echt wilt bereiken. Deze workshop helpt je om van een afstand te kijken naar je  eigen gedachten(kronkels), gevoelens en gedrag, waardoor je beter zicht krijgt op je eigen patronen en het doorbreken daarvan.
 
Je onderzoekt je eigen functioneren en bent effectiever, meer in balans, tevreden, rustiger, ontspannen, minder conflictueus. Het geeft versoepeling van je eigen leven en in je verhoudingen met je omgeving. Je maakt je leven aangenaam!
 
Daarom MENTAL COACHING IN DE PEDICURE-/SCHOONHEIDSSALON! Na afloop van deze cursus ontvangt u een certificaat.


  Cursus Mental Coaching in de Pedicure-/Schoonheidssalon
  Duur: 1 les
  Lesgeld: € 98,-

 

3 Accreditatiepunten in het domein Professionaliteit

DATA: Mental Coaching in de Pedicure-/Schoonheidssalon

  Cursus: datum volgt

  van 10:00 uur tot  13:00 uurLet op! Alle prijzen zijn onder voorbehoud.