PERSBERICHTEN

Ondernemersprijs 2003

Amsterdam, 9 januari 2004

Een ooit in Amsterdam-Noord gestart particulier opleidingsschool voor onder meer schoonheidsspecialist en pedicure, visagie en nagelstyling. En in dit stadsdeel zal het, na een kommervolle periode, ook blijven. De niet-‘schoolse’ Academie Louman is nu een gezond bedrijf op een zeer lastige plek. Het beraadt zich voortdurend op de meest doelmatige bedrijfsvorm en werkt uitsluitend met flexibel inzetbaar, gediplomeerd personeel. De opleidingenrange wordt regelmatig getoetst aan de markt. Afzwaaiende leerlingen hebben weinig moeite een werkplek te vinden en speciaal voor hen is er een winkeltje, waar de persoonlijke band met de opleiding onderhouden wordt.

Het praktijkgerichte instituut groeit en is regelmatig 's avonds geopend. De sympathieke Academie is een droomvoorbeeld van een hardwerkende, gemotiveerde ondernemer die in concurrentie met bijvoorbeeld de ROC- opleidingen een eigen plaats heeft verworven. Door de hoge eisen die Louman aan docenten en inrichting stelt, heeft het instituut een aparte uitstraling.
Mede hierdoor kunnen hier erkende examens worden afgenomen. Een pareltje in en voor Amsterdam-Noord!

De tweede prijs is dik verdiend!

Zeer gemotiveerd en volhardend, in de bres springend voor het imago van Amsterdam-Noord, groeiend tegen de wind in, schuwt het risico niet, omzet in vijf jaar vervijfvoudigd, toont dat je met een enorme inzet veel kan bereiken ondanks moeilijke markt, kwalitatief zeer goed bedrijf; kortom: de tweede prijs is dik verdiend!


Academie louman bestaat 25 jaar!

Amsterdam, 25 februari 2013

 

Een enerverende reis met continue vernieuwing.

Dit jaar bestaat Academie Louman 25 jaar. De opleidingsschool is inmiddels een begrip in het onderwijs voor uiterlijke verzorging. Academie Louman heeft een welverdiende plaats verworven in het werkveld en onderscheidt zich op indrukwekkende wijze van grote spelers. Academie Louman is uniek door de persoonlijke maar professionele benadering, haar oprechtheid en het diverse aanbod aan opleidingen. De afgelopen 25 jaar is het aantal opleidingen binnen Academie Louman continu vernieuwd en uitgebreid. Zij kunnen met trots terugkijken op de prestaties van afgelopen jaren.

Ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum is er op 13 april 2013 een gevarieerd programma samengesteld. Op deze dag zijn er interessante demonstraties die jong en oud kennis laten maken met de opleidingen. Tussen 12.00 uur en 16.00 uur is iedereen welkom op de Motorwal 290-294 te Amsterdam.